torsdag 2 augusti 2012

Om denna webplats

Denna webplats är till för att stödja både lärare och elever på skolor i Sverige så att de lättare hittar länkar och applets som kan stödja dem i sin utbildning.

Jag som skapat den, 2 augusti 2012, har jobbat som lärare i Sverige i 14 år och i USA i ett år, innan jag tog en paus från läraryrket på obestämd tid. Nu mera jobbar jag på en folkhögskola samtidigt som jag vidareutbildar mig inom medicinsk teknik.

Eftersom jag har stor kunskap inom undervisning så vill jag inte bara släppa det utan fortsätta att delge och stödja de som behöver hjälp.

Se inte mig som en resurs att fråga om olika saker, det är lärarna på skolorna till för. Se istället denna sida som en resurs att använda för att hitta snabbt och enkelt till användbara sidor när ni behöver arbeta mer.

Har ni själva tips på länkar som har hjälpt er, eller kan hjälpa andra, tveka inte utan skriv in dem som kommentarer under rätt ämne så publicerar jag dem. Om ni ber om det så publicerar jag inte era kommentarer. Ni kan vara anonyma.

Länkarna

Jag har kontrollerat länkarna så att de inte går till felaktiga adresser. Jag kan dock inte garantera att reklam och länkar från de sidor jag länkar till inte går till felaktiga platser, men eftersom det är till undervisnings sidor, de flesta edu-sidor så är de till 99,9% säkra. Upptäcker ni någon död länk får ni gärna meddela mig det.

MVH
/Harald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar