tisdag 30 april 2013

Mattespel för yngre barn


Connect sum är ett spel som tränar huvudräkning med låga tal. Både med tärningsbilder och siffror.Det går på tid!  Bra och roligt nybörjarspel, men även roligt för äldre som vill träna upp sin huvudräkning. Det går att ställa in på nedräkning med så att det går på tid.


Mattepussel är ett mattespel för de lägre åldrarna som är byggt så att man tar bort talen så att en bild visar sig när man har rätt på allt. På sidan finns det även en målarbok på svenska

Mattememory 


Flugsmällarmatte är ett spel där du räknar plus och minus för att få gummibollen att döda flugor. Det går att ställa in på nedräkning med så att det går på tid.

Matte på hög är ett spel där man skall flytta runt i högarna så att summan stämmer med siffran under. Det går att ställa in på nedräkning med så att det går på tid.

Hur du kan hjälpa till

Har du egna bra länkar som kan vara till hjälp och stöd i detta ämnet eller något annat ämne i skolan? Skicka dem då gärna som en kommentar, eller maila varforbliupprord(@)live.se, så lägger jag upp dem efter att jag har kontrollerat dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar